Taidenäyttelyt

Kumppanuustalon yläkerran aulassa on näyttelytilaa, joissa Kumppanuustalon toimijat järjestävät taidenäyttelyitä. 

Vapaille näyttelyvuoroille voi tarjota omia näyttelyitään ottamalla yhteyttä Sari Björniin, sari.bjorn@hameensetlementti.fi, 050 411 6476 (ma-to klo 10-14)

Ohjeet näyttelynpitäjille löytyy sivun alalaidasta. 

TULEVAT NÄYTTELYT 2023:

Tammikuu

Kulttuurikaari ry


Helmikuu

Aira Välimaa


Maaliskuu

Maija-Liisa Ijäs


Huhtikuu
Taidesuttarit
Toukokuu     

           

Kesäkuu 

Heinäkuu                                                                 

Elokuu                                                                       

Syyskuu     

                                                        

Lokakuu 

                                                              

Marraskuu                                                             Varattu


Joulukuu                                                                   
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Pekka Lehtonen valokuvanäyttelyOhjeet Kumppanuustalon näyttelyseinälle 

Kumppanuustalon näyttelyseinälle on mahdollista järjestää omia näyttelyitä niin talon toimijat, muut yhdistykset ja yhteisöt sekä yksittäiset taiteilijat. 

Näyttelyseinän varaustoiveet voi lähettää Sari Björnille, sari.bjorn@hameensetlementti.fi. 

Näyttelyseinä sijaitsee Kumppanuustalon 2. kerroksessa aulatilassa. Seinä on 11 metriä pitkä, valkoisella pohjalla. Seinustalla on valmiina ripustuskisko koukkuineen. Kiinnityskisko on 2,5 m korkeudessa. Lisäksi vastapäistä seinustaa (4,5 m) voi myös käyttää näyttelytilana (kiinnitys myös ripustuskiskolla, jossa on koukut). Näyttelyseinän läheisyydessä pieni pöytä esim. vieraskirjalle. 

Näyttelyaika on aina yksi kalenterikuukausi, alkaen kk ensimmäisenä arkipäivänä. Kumppanuustalon ovet ovat avoinna pääsääntöisesti arkisin ma-to 8.00-16.00 ja pe 8.00-15.00, jolloin myös näyttelytilaan on avoin pääsy. Ilta- ja viikonloppuaikoina tilassa on eri yhdistysten ja yhteisöjen omaa toimintaa, ja taloon pääsee vain toimintaan osallistujat. 

Näyttelyn pystytys- ja purkamisajat tulee sopia Sari Björnin kanssa. Yleensä näyttelyn vaihdokset suoritetaan kuukauden viimeinen päivä, ja mielellään talon aukioloaikojen puitteissa. Jokainen näyttelyn järjestäjä hoitaa itse näyttelyn pystytyksen ja purkamisen. 

Vastuu näyttelyn teoksista on koko ajan näyttelyn järjestäjällä, ja hänen tulee huolehtia mahdollisista vakuutuksista. Kumppanuustalo on avointa tilaa, ja monien eri järjestöjen ja yhteisöjen käytössä myös ilta-aikaan. Talossa ei ole paikalla työntekijöitä koko ajan, eikä talossa ole erillistä valvontaa. 

Maksuton tilankäyttö. Näyttelyseinän varauksista ei oteta maksua eikä siitä myöskään makseta näyttelyn järjestäjille.

Tiedotus ja mainostus kustakin näyttelystä tapahtuu Kumppanuustalon nettisivuilla tai Facebookissa. Valmiit omat mainokset voi lähettää sähköpostilla sari.bjorn@hameensetlementti.fi  ja näin ne voidaan jakaa näille sivustoille.