Kokoontumis- ja säilytystilat

Toimintaa järjestettäessä on huomioitava viranomaisten koronaan liittyvät rajoitukset ja toimintaohjeet. Lisäksi Kumppanuustalon toimijat linjaavat tilankäyttöä tarkemmin tarvittaessa.

Kumppanuustalolta löytyy kolme kokoontumistilaa sekä auditorio erilaisia tapaamisia, kokouksia tai ryhmätoimintoja varten. 

Tilat ovat päivisin talon toimijoiden omassa käytössä, mutta ilta- ja viikonloppuaikoina tiloja on mahdollista vuokrata ja varata muiden yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön. 

Tilat sopivat niin yksittäisiin kokouksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin, tai jatkuvaan toimintaan ja ryhmiin, varaajan oman tarpeen ja tilojen varaustilanteen mukaan. 

Tilavaraukset tehdään kausittain keväälle ja syksylle. Kevään 2024 varaukset tulee tehdä 17.11.2023 mennessä. Ennen sitä tulleet varaukset käsitellään samaan aikaan. Ensisijalla varauksissa ovat talon vuokralaiset, jonka jälkeen kaikki yhdistykset ovat tasavertaisessa asemassa. Tilavarausten toteutuminen riippuu aina sen hetkisestä tilavaraustilanteesta.

Tilankäyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä järjestöassistentti Sari Björniin, 050 411 6476, sari.bjorn@hameensetlementti.fi

(ma-to klo 10-14)


Kokoontumistilat

Kokoustiloina toimivat luokat 103, 109 ja 205 ovat tasalattiaisia ja kuhunkin mahtuu noin 25 henkilöä. Jokaisessa tilassa on pöytäryhmä tuoleineen ja projektorin käyttömahdollisuus. 

Yläkerrassa sijaitsee auditoriosali, jossa on portaittain nousevat penkkirivit 78:lle hengelle. Auditorion varauksia hoitaa Vapaaehtoiskeskus Pysäkki.


Kokoustilojen hinnat

Vapaaehtoisvoimin toimivat yhdistykset saavat varata tiloja käyttöönsä maksutta.

Muut yhdistykset 5 €/h ja puoluepoliittiset yhdistykset sekä yritykset 15 €/h. 

Auditorion hinnat:
ma–su 20 €/h.


Tilavarauksen teet näin:

  1. Tarkasta varauskalenterista, onko haluamasi aika vapaana.
  2. Lähetä varaustoive nettisivun lomakkeella tai sähköpostilla.
  3. Kun saat varmistusviestin, sovi tapaaminen.
  4. Tapaamisessa tehdään tilankäytöstä sopimus ja saat avaimen tilaan.
  5. Tarvittaessa tarkastetaan tilat ja laitteiden käyttö.
  6. Varauksen jälkeen sovi avaimen palauttamisesta.


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠