Vuoden 2022 tilavaraukset

18.10.2021

Järjestöt, yhdistykset ja yhteisöt: Kumppanuustalon ensi kevään tilavaraukset ovat parhaillaan haettavissa, lähetä tilavaraustoiveesi 14.11. mennessä tilavarauslomakkeella!

vaaleat pöydät rivissä Kumppanuustalin tilassa 205. Taustalla näkyy tietokoneet ja ilmoitustaulu.

Hämeenlinnan Kumppanuustalon kevään tilavarauskalenterin kokoaminen alkaa marraskuun puolivälissä. Suunnuntaihin 14.11. mennessä saapuneet varaustoiveet käsitellään samanaikaisesti. Myöhemmin jätetyt pyynnöt käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tilavaraustoiveet lähetetään ensisijaisesti nettisivujen tilavarauslomakkeella. Laitathan tilavarauslomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, jota käytät vakituisesti. 

Lisätietoja Anu-Pauliina Viitala: anupauliina.viitala@hameensetlementti.fi puh. 050 411 6476.

Tilavarauslomakkeen löydät verkkosivuiltamme


Vuonna 2020 Kumppanuustalon kokoontulistiloja käytti yhteensä n. 60 eri yhdistystä tai yhteisöä. Vuonna 2019 luku oli n. 90 eri yhdistystä tai yhteisöä. Tiloja käytettiin säännöllisesti ryhmä- ja joukkuetoimintaan sekä yhdistysten tapaamisiin ja kokouksiin. Niiden lisäksi järjestettiin myös eri teemaisia tapahtumia ja koulutuksia. Vuosien 2020 ja 2021 osalta toimintaa toteutettiin koronarajoitukset ja osallistujien turvallisuus huomioiden.  
Talon vakituiset toimijat mahdollistavat Kumppanuustalon tilat eri yhdistysten käyttöön. Kun tilat ovat vapaana omasta toiminnasta, niitä pystyy muut hyödyntämään maksutta tai hyvin edullisesti.