Taiteiden yö Kumppanuustalolla

9.6.2016

Kumppanuustalolla juhlistetaan jälleen taiteita perjantaina 26.8. klo 14-20

Hämeenlinnan vuosittainen kulttuuritapahtuma Taiteiden yö järjestetään elokuussa jo neljättä kertaa. Kumppanuustalo on tänä vuonna jälleen mukana juhlistamassa taiteita, kulttuuria sekä vuoden luonto- ja vesiteemaa. Kumppanuustalon Taiteiden yön ohjelmaa rakennetaan parhaillaan: mukana on jo nyt monipuolista kulttuuritarjontaa, mutta myös uusia toimijoita mahtuu vielä mukaan. 

Hämeenlinnan Taiteiden yötä vietetään perjantaina 26.8. Kumppanuustalo osallistuu jälleen illan vilskeeseen niin oman talon kuin ulkopuolistenkin toimijoiden voimin. Tänä vuonna kulttuurijuhlan humina ulottuu Kumppanuustalon pihalta talon yläkertaan ja vanhan ortodoksikirkon kellareihin asti. Iltaan mahtuu mm. runonlausuntaa, kissavideoita, perinnenalleja ja paljon muuta. Illan aikana voi kulttuuritarjonnan lisäksi nauttia kupin kuumaa sekä suolaista tai makeaa pientä purtavaa, sillä Kumppanuustalon kahvila sulkee Taiteiden yön kunniaksi ovensa vasta tapahtuman loppuessa klo 20.

 

Tahtoisitko mukaan järjestämään kumppanuustalon taiteiden yötä?

Kumppanuustalon Taiteiden yössä on vielä tilaa. Mukaan voivat osallistua niin yhdistykset kuin yksityishenkilötkin. Osallistua voi monenlaisella ohjelmalla: riittää, että ohjelma liittyy jollain tapaa taiteisiin, kulttuuriin, luonto- ja vesiteemaan tai Kumppanuustalon periaatteiden mukaiseen yhdessä tekemiseen ja tukemiseen. Sekä keskeneräisten että valmiiden ideoiden kanssa voi olla yhteydessä Kumppanuustalon Taiteiden yön koordinaattori Laura Lambergiin (harjoittelija@hmlsetlementti.net, puh. 0400 928202).

Eikö ideaa löydy? Osallistua voi myös toteuttajana. Halukkaat pääsevät mukaan tekemään Kumppanuustalon Taiteiden yötä myös järjestelyissä, koristeluissa ja erilaisten taideprojektien toteutuksessa. Jos siis tahtoisit virkata tulppaaneja tai ehostaa Kumppanuustalon kellareita, ilmoita siinäkin tapauksessa itsestäsi Lauralle.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohtaisia ohljematietoja päivitetään lisää kesän kuluessa. Tapahtumaa voi seurata myös Facebookissa: 
https://www.facebook.com/events/282485798765867/. 

Lisätietoa Taiteiden yöstä löydät osoitteesta www.hmltaiteidenyo.fi ja HML Taiteiden yö 2016 -Facebook-tapahtumasivuilta.