Osallistujakyselyn tulokset

12.10.2020

Vastausaika on nyt päättynyt ja arvonnan onnekkas voittaja on selvinnyt tämän vuoden osallistujakyselyn kannalta ja haluammekin heti alkuun kiittää kaikkia kyselyyn osallistumisesta ja/tai sen jakamisesta eteenpäin. Sillä on ollut suuri merkitys, koska saimme kasaan jopa enemmän vastauksia, kuin edellisellä keralla. Joten erityis kiitos vielä kaikille 92:lle vastaajalle!

Keräsimme tänä vuonna tietoa niin paperisen- kuin sähköisenkin kyselylomakkeen avulla. Osallistujakyselyn tekoon on osallistunut osana harjoittelua sosionomi-opiskelija HAMK:sta.

Saimme selville, että kaksi tärkeintä syytä, miksi vastaajamme käyvät Kumppanuustalolla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja tunne siitä, että talo on pystynyt tarjoamaan kivaa tai mielekästä tekemistä. 77% vastaajistamme myös koki olevansa tervetullut Kumppanuustalolle ja noin 57% vastasi saaneensa talolta uusia ystäviä.

Suurin osa vastaajista toivoi jatkossa lisää talolle luovaa toimintaa ja keskustelua, kuten kädentöitä, kirjoittamista, laulamista, musiikkia tai keskustelukerhoja. Kumppanuustalon kehittämisen suhteen jatkon kannalta vastaajat toivoivat enemmän mainontaa ja tiedotusta, siksi iso osa vastaajista oli myös sitä mieltä, että  laajempi Kumppanuustalon mainostaminen toisi lisää uusia kävijöitä taloon. Noin 21% vastaajista ehdotti lehtimainonnan lisäämistä ja 20% laajempaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Kiitos kun olette rohkeasti jakaneet meille mielipiteitänne Kumppanuustalon toiminnasta, pyrimme ottamaan vastauksenne huomioon talon kehittämistyössä. 

Halutessanne lisätietoja koskien tämän vuoden osallistujakyselyä, voitte olla yhteydessä Heli Laurikaiseen puh. 050 452 2412