Kysely yhdistyksille

31.3.2016

Lehdistötiedote 8.3.2016
Vapaa julkaistavaksi


YHDISTYSTOIMINNAN LAAJUUS NÄKYVIIN

Kysely Hämeenlinnan seudun yhdistyksille toiminnasta, osallistujista ja tulevaisuuden näkymistä

Hämeenlinnan seudun yhdistysten ja Hämeenlinnan kaupungin yhteistyöverkosto SILTA toteuttaa maaliskuussa 2016 yhdistyskyselyn. Kyselyllä kartoitetaan Hämeenlinnan seudun yhdistysten toimintaa; sen laajuutta ja sisältöä sekä yhdistysten nykytilaa. Kysely tehdään osana SILTA -yhteistyöverkoston toimintaa ja tarkoitus on jatkossa kerätä vuosittain tietoa yhdistysten toiminnasta ja yhdistystoiminnan kehityksestä.


Kyselyyn toivotaan vastauksia kaikilta Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Janakkalassa toimivilta yhdistyksiltä.


Kyselyn alustavat tulokset tulevat olemaan nähtävillä Hämeenlinnan seudun Järjestöfoorumissa 25.4.2016 Raatihuoneella klo 14-18. Tänä vuonna järjestöfoorumin teemana on ”Järjestöt tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaajina”. Foorumissa nostetaan esiin mm. lähiluonnon merkitystä hyvinvoinnille.
Luontoteemasta puhumaan tulevat europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja tohtoriopiskelija Tytti Pasanen. Loviisa Heikinheimo kertoo omasta kokemuksestaan, kuinka järjestön toiminnassa siirrytään avunsaajasta toimijaksi. Tilaajapäällikkö Päivi Joenmäki kertoo Hämeenlinnan liikunta- ja kulttuuripoliittisen ohjelman laadinnasta. Tilaisuudessa mahdollista antaa omat näkemyksensä edellä mainitun ohjelman sisältöihin, osallistua päihdeasennekyselyyn ja tutustua SILTA-yhteistyöverkostoon sekä sen alaverkostojen toimintaan ja mukana oleviin yhdistyksiin.


SILTA –verkoston yhteistyöryhmän puheenjohtajana toimii kyläkoordinaattori Johanna Henttinen Linnaseutu ry:stä, sihteerinä järjestöpäällikkö Sara Löyttyjärvi Hämeenlinnan seudun Setlementti ry:stä ja Hämeenlinnan kaupunkia yhteistyöryhmässä edustaa tilaajajohtaja Markku Rimpelä. Yhteistyöryhmä koostuu eri yhdistysalojen edustajista.


Tietoa SILTA –yhteistyöverkostosta: www.siltaverkosto.net
Linkki kyselyyn: http://goo.gl/forms/SJXQD972d3

Lisätietoja antavat:
- Sara Löyttyjärvi, sara.loyttyjarvi@hmlsetlementti.net, 050-5645991
- Johanna Henttinen, kylahanke@linnaseutu.fi , 040-3543424