Kumppanuustaloon haetaan uutta kahvilan pitäjää

2.6.2020

Tiedote 2.6.2020

Vapaa julkaistavaksi

HAETAAN KAHVILAN PITÄJÄÄ HÄMEENLINNAN KUMPPANUUSTALOON

Hämeenlinnan Kumppanuustalo on kaikille avoin kansalaistoiminnan keskus, joka on ollut toiminnassa syyskuusta 2014. Talossa toimii vakituisesti Hämeenlinnan Vanhusten Asuntosäätiö, Hämeen Setlementti, Kettuki ry, MLL:n Hämeen piiri, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki sekä Hämeenlinnan kaupungin sosiaalisentuen palvelun toimipiste ja monikulttuurityö. Lisäksi talossa järjestää tilaisuuksia ja toimintaa vuosittain n. 90 muuta yhdistystä ja yhteisöä.

Tällä hetkellä talon alakerrassa sijaitsevaa kahvilaa pyörittää Hämeen Setlementti ry, joka on päättänyt luopua siitä. Aiemmin kahvilaa on talossa pitänyt Vapaaehtoiskeskus Pysäkki. Käytettävissä on 20,8 m2 keittiötila koneineen ja aulatila kahvilapöytiä varten. Kumppanuustalo sijaitsee ihan kaupungin keskustassa, osoitteessa Kirjastokatu 1.

Haussa on siis uusi kahvilan pitäjä iloiseen joukkoomme. Aloittamisaika on sovittavissa 1.8.2020 alkaen.

Kahvilalla on talolle yhteisöllinen merkitys. Kahvilan palveluja hyödyntävät niin talon kävijät, toimintoihin päiväaikaan osallistujat kuin talossa kokouksia ja muita tilaisuuksia iltaisin ja viikonloppuisin järjestävät yhdistykset ja yhteisöt. Etusijalla on, että kahvilan pitäjäksi löytyisi jatkoonkin yhdistys tai muu yleishyödyllinen yhteisö, mutta yritykset ovat myös tervetulleita.


Jos sinä tai organisaatiosi kiinnostui, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sara Löyttyjärvi, p. 050 564 5991, sara.loyttyjarvi@hameensetlementti.fi


Tietoa Kumppanuustalosta: http://www.hameenlinnankumppanuustalo.fi