Taiteiden yö

pe 26.8. klo 1420

 

KISSAVIDEOITA, RUNOJA, HISTORIAN HAVINAA SEKÄ SUURIA JA PIENIÄ UNELMIA

 

Kumppanuustalon Taiteiden yön ohjelmaan kuuluu tänä vuonna monen monituista näyttelyä, tapahtumaa ja työpajaa. Ja koska tänä vuonna Taiteiden yönä juhlitaan myös puistojen yötä, tulee myös Kumppanustalon puistossa olemaan monenlaista pihapuuhaa. Tapahtuma tarjoaa mielenkiintoista koettavaa niin maailmanmatkaajalle, kissaihmiselle kuin sanataiteen ystävällekin. Ja jos mikään muu ei maistu, niin ainakin kahvilasta on saatavilla sopivaa herkkua koko tapahtuman ajan. Muistathan varata pientä käteistä mukaan!

 

 

OHJELMA

 

TAITEIDEN YÖTÄ VIETETÄÄN PE 26.8. 14–20

Hämeenlinnan Taiteiden yö valtaa kaupungin elokuussa jo neljättä kertaa. Myös Kumppanuustalo on tänä vuonna jälleen mukana kulttuurijuhlan huminassa. Kumppanuustalolla taiteita juhlistetaan hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoaikaa, klo 1420. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tietoa illan ohjelmatarjonnasta päivitetään kesän aikana tälle sivulle ja Facebook-tapahtumaan. Käy myös tarkistamassa koko tapahtuman yhteiseltä nettisivulta mitä kaikkea muuta illan aikana on luvassa ympäri kaupunkia.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa!

 

Vielä voi ilmoittautua mukaan toetuttamaan Kumppanuustalon Taiteiden yötä!

Onko sinulla idea, mutta ei tiloja toteutukseen? Tai toimettomia käsiä ja kanavoimatonta puhtia? Kumppanuustalon Taiteiden yössä on vielä tilaa, joten jos syyhyät päästä toteuttamaan itseäsi tai ideoitasi, ilmianna rohkeasti itsesi, harrastusporukkasi, perheesi tai yhdistyksesi Laura Lambergille (harjoittelija@hmlsetlementti.net, puh. +358 400 928202).