Taiteiden yö

Kumppanuustalon Taiteiden yö 24.8.2018

 

The Blassics dj´s & Friends soittavat Kumppanuustalolla mehevää ja rentoa rytmimusiikkia vinyylilevyiltä klo 17-20:30. Pue siis jalkaasi parhaat tanssikenkäsi tai tule vain kuuntelemaan ja ihmettelemään mitä kaikkea Kumppanuustalo Taiteiden yönä sisäänsä kätkeekään. Työpajoja, hennatatuointeja, taidenäyttelyitä ja paljon muuta mukavaa niin lapsille kuin aikuisille! Nälän yllättäessä kannattaa vierailla Somalinaisten yhdistyksen ruokakojulla, jossa voi maistella suussasulavia somalikeittiön herkkuja pikkurahalla!

Myös Kumppanuustalon pihamaa täyttyy Setlementin kuntouttavassa työtoiminnassa tuotetuista pihapeleistä ja yhteisötaiteesta. Pihaleikkejä säestää koko illan posetiivari Marcello!

Ilta huipentuu klo 20:30 nähtävään poikkitaiteelliseen esitykseen, jossa yhdistyvät videoprojisointi, piirtäminen, tanssi, trumpetti ja sähköinen ääni!

Kumppanuustalossa on ohjelmaa Taiteiden yönä klo 15-21:00. Tapahtuma on maksuton ja paikka esteetön.

 

Blassics dj´s & Friends

klo 17-20:30

Levylautasilla pyörii soulin, jazzin, funkin, dubin, hiphopin ja afrobeatin harvinaisempiakin vinyylihelmiä höystettynä paikan päällä soitetuilla lyömäsoittimilla ja puhaltimilla.

Kattaukset hoitavat taiteilijat mm. The Blassics, Oaagaada, Broaks ja Taco Bells –yhtyeistä.

 

Virtauksissa

klo 20:30

Tarmo tekee videoita, Miina piirtää, Anna liikkuu, Tuure soittaa ja Jaakko tuottaa ääntä. Nyt yhdessä, ensimmäistä kertaa, veden äärellä. ”Virtauksissa” on hetkessä muotoutuva esitys, joka syntyy avoimesta kohtaamisesta, vedestä ja värähtelystä; yhdessäolon tuomasta innosta ja uteliaisuudesta kokeilla uutta, olla keskeneräisenä nähtävillä. Tila tavoittelee vapautta monenlaiselle olemiselle, yhteyksille, levähtämiselle, rauhalle ja ihmettelylle.

                                                         

Omituiset teekutsut

Tervetuloa omituisille teekutsuille! Näyttely koostuu Marjo Akkasen ja Pia Mustosen installaatioista, joissa yhdistyvät tilataide, valokuva ja ääni-installaatio. Huone täynnä tarinoita kutsuilla, jonne kukaan ei saapunut.

 

Taidesuttarit

Hämeen Setlementin senioritoiminnan taidekerho Taidesuttarit viettää näyttelynsä avajaisia Taiteiden yössä. Tervetuloa katsomaan, millaisia teoksia on syntynyt kun ihanat "seniorisuttarit" ovat päässeet toteuttamaan taiteellisia inspiraatioitaan ja samalla tutustumaan toisiinsa.

 

Naamiotyöpaja

Kumppanuustalon naamiotyöpajassa voit maalata akryyliväreillä omannäköisesi naamion -tai useamman! Nopeasti kuivuvan akryylimaalin ansiosta voit pukea naamion yllesi vaikka heti.

 

Näkyvä ja näkymätön.

Tekstipaja Kumppanuustalon kellarin syvyyksissä klo 17 ja 19.

Kesto 1,5 h. Järj. Vana-66