Taiteiden yö

 

Taiteiden yötä juhlitaan Hämeenlinnassa perjantaina 25.8. ja myös Kumppanuutalo on mukana tässä kulttuurintäyteisessä kaupunkifestivaalissa. Tapahtuman ohjelmaa voivat luoda niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, sekä seurat. Taiteiden yön levittäytyy Hämeenlinnassa Kumppanuustalon lisäksi Verkatehtaan, Wetterhoffin, Kauppapaikka Tavastilan, keskustan ja Linnaniemen alueille. Kumppanuustalolla ohjelmaa on klo 15–20 välillä.

 

Tule nauttimaan taide- ja kulttuurielämyksistä  vaikka koko perheen voimin!

 

Illan aikana Kumppanuustalolla pääsee kokeilemaan afrikkalaista tingatinga-taidetta, tekemään omia keppihevosia, ihailemaan Kettukin ja Taidesuttarien taideteoksia, sekä kuuntelemaan valloittavan Mickael Ekeghasin lauluesitystä. Lisäksi historiasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan Kumppanuustalon jykevään kellarikerrokseen, ja runotaiteen ystäville tarjolla on Sanataiteen yhdistyksen järjestämä runomatinea.

Uutena lisäyksenä ohjelmaan tulossa monikulttuurisen Hoilaillen-laulukuoron vetämä laulu- ja musiikkityöpaja, sekä maahanmuuttajanuorten kotoutumista taiteen avulla tukevan Kotio-hankkeen työpaja.

Illan hulinoissa mukana myös Senioriklovneja, sekä aulassa mahdollisuus pientä maksua vastaan ottaa koristeellisia hennatatuointeja.

Kahvila Pikkutorista saatavilla myös pientä maisteltavaa, varaathan käteistä!

 

Ohjelma:

 

 

 

TAITEIDEN YÖTÄ VIETETÄÄN PE 25.8. 15–20

Hämeenlinnan Taiteiden yö valtaa kaupungin elokuussa jo viidettä kertaa. Myös Kumppanuustalo on tänä vuonna jälleen mukana kulttuurijuhlan huminassa. Kumppanuustalolla taiteita juhlistetaan hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoaikaa, alustavasti klo 1520. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tietoa illan ohjelmatarjonnasta päivitetään kesän aikana tälle sivulle ja Facebook-tapahtumaan. Käy myös tarkistamassa koko tapahtuman yhteiseltä nettisivuilta mitä kaikkea muuta illan aikana on luvassa ympäri kaupunkia.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa!

 

Vielä voi ilmoittautua mukaan toteuttamaan Kumppanuustalon Taiteiden yötä!

Onko sinulla idea, mutta ei tiloja toteutukseen? Tai toimettomia käsiä ja kanavoimatonta puhtia? Kumppanuustalon Taiteiden yössä on vielä tilaa, joten jos syyhyät päästä toteuttamaan itseäsi tai ideoitasi, ilmianna rohkeasti itsesi, harrastusporukkasi, perheesi tai yhdistyksesi Pirita Liukalle (harjoittelija@hameensetlementti.fi ).