Taiteiden yö

 

Taiteiden yötä juhlitaan Hämeenlinnassa perjantaina 25.8. ja myös kumppanuutalo on mukana tässä kulttuurintäyteisessä kaupunkifestivaalissa. Tapahtuman ohjelmaa voivat luoda niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, sekä seurat. Taiteiden yön levittäytyy Hämeenlinnassa Kumppanuustalon lisäksi Verkatehtaan, Wetterhoffin, Kauppapaikka Tavastilan, keskustan ja Linnaniemen alueille. Kumppanuustalolla ohjelmaa on alustava klo 15–20 välillä.

 

RUNOJA, NÄYTTELYITÄ, KEPPIHEVOSIA JA MUUTA OHJELMAA

 

Taiteiden yö saapuu taas Hämeenlinnaan ja myös kumppanuustalo täyttyy kulttuurihuminasta! Tule nauttimaan taide- ja kulttuurielämyksistä  vaikka koko perheen voimin.

Illan aikana pääsee kokeilemaan afrikkalaista tingatinga-taidetta, tekemään omia keppihevosia, ihailemaan Kettukin ja Taidesuttarien taideteoksia, sekä kuuntelemaan valloittavan Mickael Ekeghasin lauluesitystä. Lisäksi historiasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan kumppanuustalon jykevään kellarikerrokseen, ja runotaiteen ystäville tarjolla on Sanataiteen yhdistyksen järjestämä runomatinea.

Illan aikana voi myös maistella kahvila Pikkutorin herkkuja pientä maksua vastaan. 

 

 

OHJELMA:

 

Alustava ohjelma-aikataulu. Ohjelmatiedot päivittyvät kesän aikana!

 

Klo 15.00 Muotokuvia läheltä ja kaukaa-

näyttelyn avajaiset

Klo 15.00-17.00 Tingatinga-taidepaja

Klo 16.00-16.45 Mickael Ekeghasin

lauluesitys

Klo 17.00-19.00 Keppihevostyöpaja
Klo 19.00-20.00 Runomatinea

Klo 16.30-18.00 Kellarikierroksia

 

 

 

TAITEIDEN YÖTÄ VIETETÄÄN PE 25.8. 15–20

Hämeenlinnan Taiteiden yö valtaa kaupungin elokuussa jo viidettä kertaa. Myös Kumppanuustalo on tänä vuonna jälleen mukana kulttuurijuhlan huminassa. Kumppanuustalolla taiteita juhlistetaan hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoaikaa, alustavasti klo 1520. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tietoa illan ohjelmatarjonnasta päivitetään kesän aikana tälle sivulle ja Facebook-tapahtumaan. Käy myös tarkistamassa koko tapahtuman yhteiseltä nettisivuilta mitä kaikkea muuta illan aikana on luvassa ympäri kaupunkia.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa!

 

Vielä voi ilmoittautua mukaan toetuttamaan Kumppanuustalon Taiteiden yötä!

Onko sinulla idea, mutta ei tiloja toteutukseen? Tai toimettomia käsiä ja kanavoimatonta puhtia? Kumppanuustalon Taiteiden yössä on vielä tilaa, joten jos syyhyät päästä toteuttamaan itseäsi tai ideoitasi, ilmianna rohkeasti itsesi, harrastusporukkasi, perheesi tai yhdistyksesi Pirita Liukalle (harjoittelija@hameensetlementti.fi ).