Näyttelyt

Kumppanuustalon ala- ja yläauloissa on näyttelytilaa, joissa Kumppanuustalon toimijat järjestävät näyttelyitä.

NYT ESILLÄ

Yläaulassa:

Kuvajaisia
19.6 – 18.8.2017

Peiliin tai veden pintaan katsoessa heijastuu näkymä, kuvajainen.  Kettukin taideryhmäläisten teoksissa voi nähdä erilaisia kuvajaisia. Osa taiteen tekijöistä työsti kauden aikana omaa lapsuuttaan ja nuoruuttaan muun muassa vanhojen valokuvien avulla. Tuloksena saattoi syntyä omakuva tai kuva itsestä jonkun tärkeän henkilön seurassa. Toisille kuvajainen syntyi esimerkiksi luonnon inspiroimana ja maalaukseen on ikuistettu itselle merkityksellinen hetki luonnonhelmassa.

Näyttelyssä on esillä Kettukin taideryhmäläisten teoksia kaudelta 2016–2017. Ohjaajina Vanajaveden opiston kanssa järjestetyissä kuvataideryhmissä ovat olleet taidemaalari Katri Stenberg apunaan ohjaustoiminnan artenomi Sinikka Järvelä sekä kuvataiteilija Samuli Laurinolli.

Kuvajaisia -näyttely on osa Vuosisadan taidenäyttely -näyttelykokonaisuutta, jonka pääjärjestäjä on Wäinö Aaltosen Seura ry yhteistyössä Invalidiliitto ry:n ja muiden kumppaneidensa kanssa. Vammaistaiteen VII valtakunnallinen kuvataidenäyttelykokonaisuus VAKU on osa Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia.
Aluenäyttelyiden lisäksi nähdään valtakunnallinen päänäyttely Turun tuomiokirkon Tarkk´ampujan kappelissa. Vuosisadan taidenäyttelyn suojelijana on arkkipiispa Kari Mäkinen.

Näyttelyn taiteen tekijöitä palkitaan stipendein VAKU-näyttelyyn liittyen sekä paikallisen taidetarvikeliikkeen, Ultramariinin toimesta.


Avoinna
MA-TO 9.00 – 15.00, PE 9.00 – 14.00

Lisätiedot: Päivi Lilja, paivi.lilja(at)kettuki.fi, p. 044 0405107

TULOSSA 2017

Toukokuu

Hämeen Setlementti

Kesä-Elokuu

Kettuki