Lääkäri luento Menieren taudista ja vertaistuesta

Aika: 17.9.2018 klo 18:00
Paikka: Juteinitalo, Kauppatie 3 Parola

Kanta-Hämeen Meniere-yhdistys ry järjestää Lääkäriluennon Menieren taudista ja vertaistuesta

Huimaus - tinnitus - kuulonalenema

Menieren tauti ja vertaistuki 17.9. klo 18:00

Juteinitalo, Auditorio (Jaakonsali), Kauppatie 3, Parola (Hattulan kunnankirjaston talo) Auditoriossa on induktiosilmukka. Auditorioon mahtuu rajoitettu määrä kuulijoita, joten pyydämme ilmoittautumiset sunnuntaihin 16.9. mennessä sihteerille joko sähköpostitse: tuijalinnan@gmail.com tai
050 536 7976 (mielellään tekstiviesti).

Emme tarvitse nimiä, vain lukumäärän, kuinka monta on tulossa.

Menieren taudista luennoi korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri LT, professori Ilmari Pyykkö. Hän on myös MeniTuki -vertaistukiohjelman kehittäjä.

Martin Lilius luennoi Meniere-yhdistysten ja sairaaloiden yhteistyöstä. Lilius toimii Suomen Meniere-liiton Yhteistoiminta-projektin (YTP) vetäjänä ja hän on Kuulokeskusten ja Meniere-yhdistysten yhteistyömallin (YTP) kehittäjä.

Projektin tavoitteena on yhteistoimintamallin avulla parantaa Menieren taudin diagnoosin saaneiden potilaiden mahdollisuuksia päästä vertaistuen piiriin lääketieteellisen hoidon rinnalle (ei korvaamaan sitä).

IT-pohjaisen sekä henkilökohtaisen vertaistuen käytön merkittävä lisääminen. Potilaan tiedonsaannin parantaminen. Yhteistoiminnan päätavoitteena on menieerikkojen elämänlaadun merkittävä parantaminen, lääketieteellisen hoidon ja vertaistuen yhteisvaikutuksen avulla.

Tervetuloa!