Hyvinvointikertomustyöpaja

Aika: 3.9.2018 klo 16:45 - 20:00
Paikka: Hämeenlinnan Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1, auditorio

Tervetuloa järjestöjen hyvinvointikertomustyöpajaan

 Hämeenlinnan kaupungin yksi strategian päämäärä on olla hyvinvointia edistävä kaupunki, jossa on aktiiviset kansalaiset. Tavoitteena on hyvinvointi- ja terveyserojen pieneneminen, oikein mitoitetut peruspalvelut, jotka vastaavat kuntalaisten tarpeisiin sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen aktiivisten ja osallistuvien kuntalaisten kautta. Järjestöt ovat olennaisena osana mukana tuottamassa terveyden ja hyvinvoinnin kokemusta.

Hämeenlinnan kaupunki valmistelee hyvinvointikertomusta ja sen pohjalta suunnitelmaa koko valtuustokaudelle. Nyt kutsumme kaikki järjestöt, seurat ja yhdistykset mukaan.

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 16.45.

HYTE-työryhmän puheenjohtaja Markku Rimpelä avaa tilaisuuden.

Seuraavaksi on paneeli hyvinvoinnista nuorten vapaa ajan toiminnan, perheen ja eri-ikäisten näkökulmasta. Panelisteina ovat Mikko Koski nuorten toiminta Wild Ducksista, Ossi Lapisto vanhusneuvostosta sekä perhenäkökulman edustaja.

Sen jälkeen vuorossa on työpaja, jonka tavoitteena on koota järjestöjen, yhdistysten ja seurojen kokemustietoa hyvinvoinnin onnistumisista ja kehittämistarpeista. Paikalla on HYTE-työryhmän jäsenet.

Työpajan jälkeen on paneeli, jossa edustajina ovat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, kaupungin edustaja Päivi Raukko sekä järjestöjen edustaja.

Lopuksi Markku Rimpelä päättää tilaisuuden ja kertoo, miten työ jatkuu tästä eteenpäin.

Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 29.8.2018 mennessä sähköpostiin anette.ramo@hameenlinna.fi.